1:1 protiv Barcelone: Bavarci se oprostili sa veoma dobrom igrom

Polufinale u Champions League propustili, ali sprečavaju daljnje blamaža: Šest dana nakon što je sramota za 0:4-Camp Nou pod uvjetom da je njemački prvak Bayern München u četvrt-back igra protiv zvjezdice ansambla FC Barcelona je dvoboj u oku razini.

Bavarska je usvojen na 1:1 (0:0) sa pristojnost u kraljevskom razredu. Sa svojim četvrti cilj u konkurenciji donio Franck Ribéry (47 minuta) prije Bavaria 66 000 gledatelja u prodao Allianz Arena-out u vodstvu, prije Seydou Keita (73.) Naknadu za ukupno zaradio stalo.

Premda je pozicija ždrijebati na kraj s "Out" Nazovite natkrivenih trener Jürgen Klinsmann neće poboljšati, međutim, vjerojatno da će s njom Munich ratoboran besprijekornom prezentacijom samopouzdanja za naslov boriti u fueled Bundesliga imati. Tu je sve fokus obnovljeni kvalifikacije za Ligu prvaka za sljedeću godinu novi početi uzimati.

Momčad je odlično odgovorio na poraz od Barcelone i odlična igra. Naravno, imali smo također nadao rani cilj. Ali sveukupno, tim prodao protiv odličan tim, omiljeno je na više ", Klinsmann prijavljen u TV kanalu" Premiere "za 90 minuta. Philipp Lahm je bio zadovoljan: "Mi smo puno bolje u duels dođem. Dakle, morate igrati protiv top team. Šteta da ne pobijedi ", rekao je obrambeni igrač. "Nažalost, nismo u prvoj polovici otišao u vodstvu, inače bi imali nešto drugo vožnji", također regretted golman Joerg završetak.

Na nogometno čudo u vrijeme protiv najbolje reprezentacije klub na svijetu je nakon premlaćivanja prethodne nedelje samo najveći optimists vjerovao, ali onda stavite Bavarci ići, jer ako to bude gotovo nemoguće. Bissig u dvije bitke je Klinsmann Elf od početka pokušao odštetu. S povratkom u Barceloni ljuto propułtenih Lahm Lucio i vratiše više stabilnosti i mira u odbrani München, su već u prvih nekoliko minuta duels odlučio za više nego u cijeloj prvoj polovici nogu. Lahm u velikoj mjeri uspio, krugova Superstar Lionel Messi procedure, kao i Barcas midfield Aces Andres Iniesta i Xavi je dobio ovo nije prostor za njihovu dreaded kratkom loptom igra.

U igri nakon što nedostaje prednje Münchenu, međutim, konačna odluka, ne samo zbog nepostojanja Luca Toni ljudskih alternative na vlastitu bio. Tako se trudili nestašni Ribéry i Ze Roberto često uzalud, opasno blizu vrata Victor Valdes doći. Katalanci, u žuto-zaključan obrambenim komandovati Marquez gripu i da se izbjegne obolio Thierry Henry je prikazan samo djelomično u svom nogu tako uspješna kombinacija play. Ali čak i ako je lopta brzo naprijed igrao, bilo je opasno pred suflernica, završetak, Klinsmann je opet u želji da Michael Rensing je primio.

Toni je imao početkom zamah Bavaria s očekivanim rano Führungstor krunu, a svjetski prvaci uspjela unatoč svoje veličine od 1,96 metara, jedan od slabina Jose Ernesto Sosa sa glavom lagano (5). The Argentinski za koljeno je u problemima laborierenden Bastian Schweinsteiger u kratkom roku tim je došao. Ubrzo nakon toga, u živo Ribéry momentalno iz kaznene oblasti graničnih donekle previsoka (14). Ali onda preko FC Barcelona više i više naredbu. Pikavac dobila u 31. Po minuti na slobodan udarac od Xavi prva prilika za excel.

Dvije minute nakon što je otišao u München njihov napad najbolja do sada u vodstvu. Ribéry je uzeo pass od strma Ze Roberto da igra oko konačnog čovjeka schlenzte Valdes i loptu u Torecke. Gosti su zatim ukinute sa snagom protiv prijetnji prvog Europskog kupa daleko poraz sezone, ali obrana je održan Munich napadima sve do 73. Zapisnici stoji. Onda san kombinaciju od pet stanica s Keita kao konačna točka na 1:1 – i na kraju je opet bio trailer na žrtveni jarac Klinsmann.

xembel
Necu vise praviti dizajne

7 komentara

Komentariši